METODOLOGIA

EMPOCLIM funciona seguint la següent metodología, amb activitats prèvies organitzades en 3 fases:

FASE 1: materials educatius i metodològics

La primera fase del projecte és preparatòria i de disseny de materials i recursos educatius i metodològics, incloent el disseny d’una guia metodològica per la creació i implementació d’assemblees climàtiques escolars i la creació de recursos educatius digitals preparatoris per cada assemblea fonamentats en l’Aprenentatge Basat en Reptes per als 2 ODS que es tractaran a les assemblees climàtiques.
1diseno-sin-titulo
arrow1

FASE 2: assemblees climàtiques escolars

1112
arrow1
La segona fase del projecte contempla l’organització i desenvolupament d’assemblees climàtiques escolars i l’elaboració d’un pla d’acció i recomanacions polítiques per part de les comunitats educatives participants per assolir els 2 ODS a nivell local i regional.

FASE 3: evaluació i difusió dels resultats

A la tercera fase d’avaluació i difusió dels resultats, els recursos educatius dissenyats i aprenentatges derivats del projecte seran difosos a agents del territori incloent representants polítics i altres centres educatius de la demarcació.
12123
EMPOCLIM es porta a terme com a prova pilot al Camp de Tarragona, una de les àrees considerades amb més problemàtiques ambientals i climàtiques de la demarcació.
Segueix-nos a Twitter per conèxier totes les accions:

EMPOCLIM: Empoderant la comunitat educativa per adaptar-nos al canvi climàtic (Projecte 2021/07) és un projecte cofinançat amb el suport de la Diputació de Tarragona. Aquest projecte es va iniciar l’1 de juny de 2021 amb una durada de 9 mesos.

Amb el suport de: